• comenzi@daretopaint.ro
  • 09: 00 - 17:00
  • 0722.180.365

Politica de retur

Conform Ordonanței de urgență nr. 34/2014, Clientul are dreptul să se retragă de la cumpărarea/păstrarea produsului comandat, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile. Perioada de retragere expiră după 14 zile începând de la ziua la care Clientul sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de către Client, intră în posesia fizică a produselor comandate. În cazul unei comenzi privind multiplul de produse comandate de catre Client printr-o singură comandă şi livrate separate, perioada de retragere expiră după 14 zile începând de la ziua la care Clientul sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de către Client, intră în posesia fizică a ultimului produs.

Pentru a se respecta termenul-limită de retragere este suficient să se trimită comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.
 
Clientul trebuie să informeze Societatea cu privire la decizia sa de a returnare a produsului, facand o solicitare trimisă prin e-mail(la adresa contact@daretopaint.ro), in care sa comunice motivul returnarii, Numele si IBAN-ul in care doreste sa ii fie virata contravaloarea produselor.:

Societatea va transmite fără întârziere, prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere.

Societatea va efectua rambursare prin cont bancar. Clientului nu i se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Clientul va suporta costul direct al returnării produselor, perceput de către societatea de curierat.