Despre noi

Îți amintești vag zilele copilăriei, în care așteptai nerăbdător ora de desen pentru a-ți mai exersa evidentele înclinații artistice. Te vezi pe un țărm italian meșteșugind de zor la un peisaj impresionist. În timpul liber te mai încearcă impulsuri creative, dar știi că nu ți-ai cultivat talentul și îți va fi foarte greu să pictezi ceva satisfăcător. Îți amintești că ai zugrăvit singur sufrageria, dar îți dai și tu seama că asta nu va suficient.

Dare To Paint s-a născut ca un răspuns ideal pentru cei în care încă mai bate organul creației, dar nu au curajul să-l scoată la iveală dacă nu sunt convinși că l-au întrecut cel puțin pe Picasso. Imaginează-ți o pânză care îți spune cum trebuie să o pictezi!

PICTURA PE NUMERE este un concept din trecutul Americii, reanimat de un român cu un curaj pentru inovație și diversitate în viața de zi cu zi.

Trusa de pictură pe numere conține o pânză de bumbac, culorile necesare, precum și pensule din materiale de calitate. 

Relaxează-te! Știm și noi că nu e nimic deosebit printre aceste instrumente care să nască brusc în tine un Michelangelo.

Pânzele noastre vin cu un model gata pregătit, ales de tine în prealabil, ca să nu mai dai banii până în Italia, și cu toate zonele numerotate, fiecare număr corespunzând unei culori. Tot ce trebuie să faci tu este să urmezi aceste instrucțiuni simple și să suni toate rudele să asiste la marea dezvăluire. Te asigurăm de succes!

Mai mult decât atât, ne dorim să ne facem prieteni cu care să împărtășim modele finalizate, sfaturi, idei pentru inovații, și cunoștiințe pe modelul ,,știai că?” despre pictură și artă și hobby-uri. Organizăm și evenimente unde să ne întâlnim și să schimbăm o vorbă la un ceai de lămâie, pe o zi însorită, dar răcoroasă.

Intră pe pagina noastră de facebook și dă-ne un like, îți promitem că postăm doar chestii interesante și creative, fără să te amenințăm zilnic să cumperi, și așa păstrăm și legătura, ca să ne protrivim la oră când e să ieșim la iarbă verde.

Îndrăznește să creezi, 
dacă ești mereu stresat, 
poate te și relaxezi!
 

DATE COMPANIE

Denumire: SC ISHI DI MARYAM SRL
CUI: 42438627
NR reg COM: J10/264/02.04.2020
Adresa Sediul Social: Jud. Buzău, Sat Poiana Pletari Com. Chiliile,Poiana Pletari, Nr. Cadastral 20226-C1
IBAN: RO14BTRLRONCRT0547532201
Banca Transilvania