De ce oamneii iubesc kituri pictura pe numere cu flori

     Ce simbolizeaza un tablou cu flori? De-a lungul secolelor, artistii au surprins simbolismul bogat al florilor, urmarind semnificatiile schimbatoare ale trandafirilor, irisilor, lalelelor, garoafelor si multor altor flori frumoase prin diverve kituri pictura pe numere. In functie de context, o singura floare poate reprezenta reproducere sau degradare, puritate sau promiscuitate, dragoste sau greutati - sau nimic mai mult decat un morman de petale.
     Noi oamenii, trebuie sa ne dam permisiunea de a picta pur si simplu ceea ce ne place, indiferent daca este considerat cliseu sau nu. Numai atunci cand pictam un kit pictura numere care ne place cu adevarat, ne relaxeaza maxim.
     Pentru cine iubeste florile si culoarea, aceste kituri pictura numere care reprezinta florile in  toata splendoarea lor sunt cel mai frumos cadou!
     Sa fie oare pictura florilor un mod eficient de a raspunde la urat si brutalitate?
     De fapt, pictarea florilor nu este raspunsul la uratenie si brutalitate, ci un mod de a creste din nou dorinta de a gasi si de a descrie frumusetea in mijlocul lumii adesea haotice din jurul nostru. Pentru multi, pictarea florilor este un act meditativ si de afirmare a frumusetii vietii.
     Nu sunt sigur daca un tablou ne poate oferi mult mai mult decat incantare vizuala, dar nu este suficient?
     Credinta in faptul ca frumusetea va salva lumea inca este actuala.
     Desigur, avand in vedere amploarea problemelor cu care ne confruntam, pictura nu este cel mai bun instrument pentru a schimba lumea sau a schimba mintile cuiva si chiar daca ar fi, publicul pictorului este jalnic de mic. Dar ceea ce ar putea oferi pictura grozava este sa adauge la lista societatii – un motiv in plus pentru a fi in viata. Frumusetea in toate formele ei ar putea ajuta la incetinirea coborarii in nebunia razboiului si a distrugerii mediului, amintindu-ne ca merita sa luptam pentru a avea o societate decenta.
     Pictarea florilor este convingatoare pentru ca este imposibila – imposibil de reprezentat intreaga bogatie a existentei lor surprinzatoare, geometria lor delicata, rezistenta moale a petalelor, parfumul lor. Jocul este unul de distractie fara limite – picturile pe numere po fi atat de diverse, incat nu exista o persoana care sa nu ramas pur si simplu fascinata de ele!

 


Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!